Θα το φτιάξετε μόνοι στη στιγμή με υλικά που υπάρχουν πάντα στην κουζίνα μας.
Θα χρειαστείτε:
Σόδα μαγειρικής 100 γρ. Αλάτι 100 γρ. Ξύδι λευκό 100 ml. Νερό καυτό 2 λίτρα
Διαδικασία:
Αναμίξτε 30γρ. σόδας με 30γρ. αλάτι και 20 ml ξύδι Ρίχνετε πρώτα στο στόμιο 40 ml ξύδι Ρίχνετε τη μισή ποσότητα του μίγματος που φτιάξατε (σόδα, αλάτι, ξύδι) Αφήνετε να ενεργήσει το μείγμα για 30 δευτερόλεπτα και ρίχνετε 2 ποτήρια καυτού νερού Ρίχνετε στη συνέχεια 70γρ αλάτι και αμέσως μετά 70γρ. σόδα
Αφήστε να περάσουν 15 λεπτά και ρίξτε 2 λίτρα νερό… και τελειώσατε!