ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ / Έπινε το αγαπημένο της αναψυκτικό όταν ένιωσε ΚΑΤΙ αηδιαστικό στο στόμα της. Μόλις είδε ΤΙ ήταν, έκανε εμετό για μέρες!

Έπινε το αγαπημένο της αναψυκτικό όταν ένιωσε ΚΑΤΙ αηδιαστικό στο στόμα της. Μόλις είδε ΤΙ ήταν, έκανε εμετό για μέρες!

Μια μητέρα έπαθε διάρροια όταν ανακάλυψε μέσα…

στο νερό καρύδας που έπινε ένα πράγμα που έμοιαζε με χταπόδι. Η Barbara Kline κοινοποίησε μια φωτογραφία του παράξενου αντικειμένου στα κοινωνικά δίκτυα. Η Kline φέρεται να είχε πιει το περισσότερο αναψυκτικό πριν ανακαλύψει το αντικείμενο.

Είπε ότι έκανε εμετό και ότι είχε διάρροια για μέρες. «Αισθάνομαι το στομάχι μου να ανακατεύεται ακόμα και όταν μιλάω γι’αυτό», είπε η Barbara, η οποία απασχολείται στον τομέα της ιατρικής περίθαλψης. «Ξέρω ότι υπήρχε κάποιο ζώο εκεί μέσα.

Μου είπαν ότι έμοιαζε με ποντίκι, με καλαμάρι, με ένα σωρό πράγματα, γι’αυτό και θέλω κάποιος να το ελέγξει για μένα. Το μόνο που θέλω είναι να το δει κάποιος και να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξέρω ότι τα προϊόντα χαλάνε καμιά φορά και λόγω της συσκευασίας, αλλά αυτό είναι πολύ για μένα.»

Έπινε το αγαπημένο της αναψυκτικό όταν ένιωσε ΚΑΤΙ αηδιαστικό στο στόμα της. Μόλις είδε ΤΙ ήταν, έκανε εμετό για μέρες!


Το αναψυκτικό ήταν να λήξει τον Ιούλιο και το είχε στο ψυγείο πριν το πιει. «Το έβγαλα από το ψυγείο, το κούνησα, το άνοιξα, έβαλα ένα καλαμάκι και το ήπια. Τότε κατάπια ένα πράγμα και συνειδητοποίησα ότι είχε απαίσια γεύση και άρχισα να κάνω εμετό. Η διάρροια ειλικρινά σταμάτησε την Παρασκευή», είπε.

«Αμέσως πέταξα όλο το αναψυκτικό. Το κούνησα και άκουσα κάτι να κάνει γκελ μέσα. Το άνοιξα με ένα μαχαίρι και τότε ανακάλυψα αυτό το πράγμα που έμοιαζε με χταπόδι. Είχε 4-5 μέσα και εγώ είχα καταπιεί ένα από αυτά.»

Έπινε το αγαπημένο της αναψυκτικό όταν ένιωσε ΚΑΤΙ αηδιαστικό στο στόμα της. Μόλις είδε ΤΙ ήταν, έκανε εμετό για μέρες!
Ένας εκπρόσωπος της Vita Coco, της εταιρίας του αναψυκτικού, δήλωσε: «Έχουμε επικοινωνήσει με την καταναλώτρια, Barbara Kline, πολλές φορές από τις 26 Απριλίου 2017». «Παίρνουμε όλες τις ερωτήσεις των καταναλωτών και τα ζητήματα ποιότητας των προϊόντων πολύ σοβαρά και σαν διεθνής εταιρία, έχουμε πρωτόκολλα για το πώς να ερευνούμε σωστά ζητήματα ποιότητας.

Ζητήσαμε από την κυρία Kline πληροφορίες για το προϊόν στις 26 Απριλίου 2017 ώστε να αναφέρουμε το περιστατικό στον ποιοτικό έλεγχο και να το ερευνήσουμε, αλλά λάβαμε αυτές τις πληροφορίες μόλις την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.»

Έπινε το αγαπημένο της αναψυκτικό όταν ένιωσε ΚΑΤΙ αηδιαστικό στο στόμα της. Μόλις είδε ΤΙ ήταν, έκανε εμετό για μέρες!


«Αυτή την στιγμή, εξετάζουμε τον ισχυρισμό της κυρίας Kline ώστε να την βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Vita Coco διαθέτει τα καλύτερα επίπεδα ασφαλείας τροφίμων στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα ροφήματα μας ελέγχονται για την ποιότητα και την ασφάλεια τους εσωτερικά, αλλά και από εξωτερικό ειδικό ποιοτικού ελέγχου, πριν την διανομή τους.

Ωστόσο, λόγω του ότι τα αναψυκτικά της Vita Coco δεν περιέχουν συντηρητικά, σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αλλοιωθούν. Αυτό ερευνούμε αυτή την στιγμή με την κυρία Kline.» Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τις υποψίες τους για το περιστατικό, αφότου έγινε viral. «Γιατί ποτέ δεν έχει αηδιαστική γεύση μέχρι που τελειώνει;», σχολίασε κάποιος.

«Αυτό που δεν βγάζει νόημα είναι το πώς κατέληξε στην συσκευασία. Κάτι μου μυρίζει εδώ», είπε κάποιος άλλος. «Πολλά από αυτά τα αναψυκτικά δεν έχουν συντηρητικά και χαλάνε πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ένας άλλος.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: