ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Έπαιζαν με το κινητό τους μέσα στο μάθημα, αλλά δεν περίμεναν με τίποτα ότι θα συνέβαινε κάτι ΤΕΤΟΙΟ..! Απίστευτο;

Έπαιζαν με το κινητό τους μέσα στο μάθημα, αλλά δεν περίμεναν με τίποτα ότι θα συνέβαινε κάτι ΤΕΤΟΙΟ..! Απίστευτο;

Έπαιζαν με το κινητό τους μέσα στο μάθημα, αλλά δεν περίμεναν με τίποτα ότι θα συνέβαινε κάτι ΤΕΤΟΙΟ..! Απίστευτο;

Παρ’όλο που οι μαθητές πρέπει να προσέχουν όταν τους μιλά ο καθηγητής, αυτά τα δύο κορίτσια δεν νοιάζονταν και πολύ.

Το σχολείο τελείωνε σε μερικές εβδομάδες για πάντα κι έτσι αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα να χαζολογήσουν. Θέλοντας να γελάσει, ένα κορίτσι με πορτοκαλί μπλούζα έβγαλε το κινητό της και το γύρισε ώστε να φαίνεται εκείνη και η φίλη της.
Καθώς κοιτούσαν την κάμερα, άρχισαν να κάνουν γκριμάτσες στον φακό. Δεν ήξεραν όμως ότι θα τους έπιαναν στα πράσα και μάλιστα όχι ο καθηγητής, αλλά αυτός που τους άρεσε.. Όταν βαρέθηκαν τις αστείες γκριμάτσες, άρχισαν να απομακρύνονται η μία από την άλλη. Το αγόρι με την ριγέ μπλούζα βρέθηκε στο κέντρο του πλάνου.
Τα κορίτσια άρχισαν να τον δείχνουν και γύρω στα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο, η κοπέλα που βρίσκεται αριστερά δείχνει την μύτη του αγοριού και κάνει σαν να την σκαλίζει. Μετά από αυτό, το αγόρι ξαφνικά φτερνίζεται. Τα κορίτσια δεν μπορούν να συγκρατήσουν το γέλιο τους. Εκείνες το προκάλεσαν αυτό; Θέλουν να το πιστέψουν, αλλά δεν είναι σίγουρες.
Αρχίζουν να γελάνε και το αγόρι κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα. Συνειδητοποιεί ότι τον βιντεοσκοπούσαν τόση ώρα. Κουνάει το κεφάλι του και επιστρέφει στην εργασία του. Το βίντεο έχει 19,1 εκατομμύρια προβολές και αν το δείτε, θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο δημοφιλές. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αφήσει σχόλια από κάτω.

«Μου αρέσει η αντίδραση της κοπέλας στα δεξιά. Ήταν αστείο», γράφει η Rae Capital. «Ο τρόπος που τις κοίταξε ήταν αξιαγάπητος», είπε η Heather Althouse. «Δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο, ότι τραβούσαν βίντεο την ώρα του μαθήματος ή ο τρόπος που γέλασε σαν γουρούνι», σχολίασε κάποιος άλλος.

Μία πραγματικά τρελή σύμπτωση!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: