ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / «Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί» – Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου, λίγο πριν πεθάνει που συγκλόνισε τον Πλανήτη!

«Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί» – Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου, λίγο πριν πεθάνει που συγκλόνισε τον Πλανήτη!

«Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί» – Η τελευταία επιθυμία ενός ετοιμοθάνατου, λίγο πριν πεθάνει που συγκλόνισε τον Πλανήτη!

Όταν ο Carsten Fleming Hansen μεταφέρθηκε στην πανεπιστημιακή κλινική, ήξερε πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά του.

Ένα ανεύρυσμα στην κοιλιακή του αρτηρία είχε σπάσει και ήταν ήδη πολύ άρρωστος για να χειρουργηθεί. Οι γιατροί του έδωσαν λίγες μέρες ή ακόμα και μερικές ώρες ζωής.
Ο Carsten αποδέχτηκε την μοίρα του και έκανε μία τελευταία παράκληση: ήθελε να καπνίσει ένα τελευταίο τσιγάρο πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις νοσοκόμες από το να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιήσουν την τελευταία του επιθυμία.

Μετακίνησαν το κρεβάτι του προς το μπαλκόνι και του έδωσαν ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι κρασί. Ήθελαν να τον προσέξουν πολύ και έτσι του έφεραν ακόμα και την αγαπημένη του μάρκα τσιγάρων! Ο Carsten απόλαυσε την στιγμή μαζί με την οικογένειά του βλέποντας τον ήλιο να δύει στον ορίζοντα.
Πέθανε τελικά την περασμένη Παρασκευή περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Όταν πρόκειται για τις τελευταίες μας στιγμές, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από μία ακόμα θεραπεία ή τους κανόνες του νοσοκομείου. Είναι ωραίο να βλέπεις έναν ετοιμοθάνατο άνθρωπο να χαίρεται την στιγμή για μία τελευταία φορά.
Εσείς πιστεύετε καλά έκανε το προσωπικό του νοσοκομείου και εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: