ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Έκανε αμέριμνη Σέρφινγκ όταν ένιωσε Κάτι περίεργο να Κολυμπάει δίπλα της. Προσέξτε τώρα το Νερό στα Αριστερά της..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Έκανε αμέριμνη Σέρφινγκ όταν ένιωσε Κάτι περίεργο να Κολυμπάει δίπλα της. Προσέξτε τώρα το Νερό στα Αριστερά της..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Έκανε αμέριμνη Σέρφινγκ όταν ένιωσε Κάτι περίεργο να Κολυμπάει δίπλα της. Προσέξτε τώρα το Νερό στα Αριστερά της..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Ένα όμορφο πρωινό, η ομάδα του Windsurf La Ventana αποφάσισε να απολαύσει τη θάλασσα κάνοντας βόλτα με το σκάφος. Η θάλασσα του Κορτέζ στον κόλπο της Καλιφόρνια όμως, είχε μια έκπληξη για αυτούς.


Όλα πήγαιναν ομαλά, όλοι ήταν ευχαριστημένοι και διασκέδαζαν στον ωκεανό. Ο ουρανός ήταν μπλε, το νερό ήταν ζεστό, και δεν είχαν καμία έγνοια. Έτσι, έκαναν διάφορες δραστηριότητες στο νερό. Αλλά δεν γνώριζαν, ότι η ζωή τους θα άλλαζε για πάντα μετά από αυτή τη βόλτα.
Όλοι ήταν χαρούμενοι, μέχρι που η νεαρή γυναίκα που τραβούσαν με το σκάφος κάνοντας σερφ, παρατήρησε κάποια πλάσματα κάτω από το νερό.
Δελφίνια, αναπήδησαν ξαφνικά από την επιφάνεια του νερού. Ενώ η γυναίκα έκανε σερφ, τα δελφίνια έπαιζαν και διασκέδαζαν μαζί της. Δεν θεωρούνται τυχαία τα πιο έξυπνα πλάσματα.
Το θέαμα με τα δελφίνια να περιβάλλουν τη γυναίκα στο βίντεο, είναι εκπληκτικό. Η σκηνή θυμίζει κάτι από ταινία.
Τα δελφίνια είναι πολύ επικοινωνιακά ζώα, είναι παιχνιδιάρικα και πανέξυπνα. Το παρακάτω βίντεο, θα σας καταπλήξει.

Περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι, έχουν δει αυτό το βίντεο στο YouTube, 1,2 εκατομμύρια στο Rumble και ακόμη περισσότεροι σε άλλους δικτυακούς τόπους.
Σύμφωνα με την περιγραφή του viral βίντεο στο YouTube: «Αυτό ήταν σίγουρα ένα από τα 3 πιο κορυφαία απογεύματα της ζωής μου!!!», έγραψε ο Wyatt Miller.
Μερικά από τα πιο δημοφιλή σχόλια:
«Αυτός είναι τρόπος για να περνάς χρόνο με τα δελφίνια! Όχι σε τεχνητές λιμνοθάλασσες! ΥΠΕΡΟΧΑ!», έγραψε η Molly Whitebear.
«1:37 – 1:39 ένα από τα δελφίνια κάνει ένα ωραίο μεγάλο άλμα στον αέρα (κοιτάξτε λίγο προς τα δεξιά)», έγραψε ο Timur Sungurktekin.
Άλλοι πάλι, σκέφτονται ότι το σερφ μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα δελφίνια.
«Να ένας τρόπος για να θέσετε σε κίνδυνο τα δελφίνια για χάρη ενός χτυπήματος στο YouTube, ελπίζω να πάρετε πρόστιμο», έγραψε ο χρήστης Venom400. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτό το βίντεο;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: