ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / «Άσχημα νέα: Η Μαμά Πέθανε.» Το Συγκλονιστικό Αποχαιρετιστήριο Γράμμα μιας Μητέρας που έκανε ΟΛΟ το Διαδίκτυο να Δακρύσει

«Άσχημα νέα: Η Μαμά Πέθανε.» Το Συγκλονιστικό Αποχαιρετιστήριο Γράμμα μιας Μητέρας που έκανε ΟΛΟ το Διαδίκτυο να Δακρύσει

«Άσχημα νέα: Η Μαμά Πέθανε.» Το Συγκλονιστικό Αποχαιρετιστήριο Γράμμα μιας Μητέρας που έκανε ΟΛΟ το Διαδίκτυο να Δακρύσει

Το 2013, η 36χρονη Heather McManamy από το Wisconsin διαγνώστηκε με καρκίνο στο 2ο στάδιο. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2015, ήταν ξεκάθαρο πως οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο για την νεαρή μητέρα και της είπαν πως είχε μόλις 6 εβδομάδες ζωής μπροστά της. 

Στις μέρες που ακολούθησαν, η Heather έγραψε στην κόρη, την οικογένεια και τους φίλους της ένα γράμμα. Αφού έχασε την μάχη με τον καρκίνο, ο άντρας της, Jeff McManamy, ανέβασε το γράμμα της στο Facebook, όπως ήθελε και η γυναίκα του.

«Οπότε… Έχω κάποια καλά και κάποια κακά νέα. Τα κακά είναι πως προφανώς είμαι νεκρή. Τα καλά νέα, εάν το διαβάζετε, είναι πως εσείς δεν είστε. Ναι, νιώθω άσχημα. Νιώθω πολύ άσχημα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα μία ζωή γεμάτη αγάπη και απίστευτους φίλους.

Είμαι τυχερή που μπορώ να πω πως δεν μετανιώνω για τίποτα και πως αξιοποίησα όλη μου την ενέργεια στο έπακρο. Σας αγαπάω όλους και σας ευχαριστώ για αυτή την εκπληκτική ζωή…

Ότι θρησκεία και να σας δίνει παρηγοριά, χαίρομαι που την έχετε. Ωστόσο, σεβαστείτε το ότι εμείς δεν είμαστε θρήσκοι. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, μην πείτε στην Brianna πως είμαι στον παράδεισο. Στο μυαλό της, αυτό θα σημαίνει πως διάλεξα να είμαι κάπου αλλού και την εγκατέλειψα..

Στην πραγματικότητα, έκανε ότι μπορούσα για να είμαι μαζί της. Σας παρακαλώ μην την μπερδέψετε, γιατί δεν είμαι στον παράδεισο. Είμαι εδώ. Απλά δεν είμαι πια στο σώμα που στράφηκε εναντίον μου. Η ενέργειά μου, η αγάπη μου, το γέλιο μου, αυτές οι απίστευτες αναμνήσεις, είναι όλες εδώ μαζί σας.

Δεν θέλει την λύπησή σας ούτε τη θλίψη σας. Να χαμογελάτε για όλα εκείνα τα απίστευτα πράγματα που ζήσαμε. Δεν θέλω να κάνω τους άλλους να νιώθουν άσχημα. Αντιθέτως, μου αρέσει να τους κάνω να χαμογελάνε.

“Σας παρακαλώ, να πείτε στην Brianna ιστορίες, έτσι ώστε να μάθει πόσο την αγαπώ και πόσο περήφανη θα είμαι πάντα για εκείνη. Γιατί δεν μου αρέσει τίποτα περισσότερο από το να είμαι η μητέρα της. Τίποτα. Κάθε στιγμή μαζί της ήταν μαγική και δεν θα την άλλαζα με τίποτα.

Και δεν λέω πως έχασα από τον καρκίνο. Γιατί μπορεί ο καρκίνος να μου πήρε σχεδόν τα πάντα, αλλά ποτέ δεν μου πήρε την ελπίδα ή την χαρά μου. Δεν ήταν μία μάχη για τη ζωή, ήταν απλά ζωή, όσο άδικο ή τυχαίο και να μας φαίνεται. Δεν έχασα. Θεωρώ νίκη τον τρόπο που έζησα τα τελευταία μου χρόνια παρά το ότι είχα καρκίνο. Να το θυμάστε αυτό.”

“Το πιο σημαντικό ήταν πως ήμουν απίστευτα τυχερή που έζησα πάνω από μία δεκαετία με τον άνθρωπο της ζωής μου και κολλητό μου, Jeff. Οι αδερφές ψυχές υπάρχουν και η κάθε μέρα μαζί του ήταν γεμάτη γέλιο και αγάπη. Είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου. Παρόλα όσα πέρασε, ποτέ δεν δίστασε, ενώ πολλοί θα ήθελαν να τρέξουν στην θέση του.

Ακόμα και τις χειρότερες μέρες, βρίσκαμε έναν τρόπο να γελάμε μαζί. Τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή και πιστεύω πραγματικά πως μία τέτοια αγάπη είναι τόσο ιδιαίτερη που θα ζήσει για πάντα.”

“Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο και είμαι ευγνώμον που πέρασα ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου με τον Jeff. Σε αγαπάω Jeff. Πιστεύω το καλύτερο είναι πως φέραμε την Brianna στον κόσμο αν και μου ραγίζει την καρδιά που πρέπει να την αποχαιρετήσω.

Ελπίζω απλά να χαμογελάτε όταν με σκέφτεστε, γιατί η ζωή που ζήσαμε ήταν εκπληκτική. Θα είμαι για πάντα εκεί μαζί σας.”

“Φίλοι μου, σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την ζωή που ζήσαμε μαζί. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν τόσο πολύ. Δεν αμφιβάλλω πως η ομάδα αυτή έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε μέρα.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι σε όλους μου τους φίλους να ζήσουν μία υγιή ζωή και να βιώνουν την κάθε μέρα σαν δώρο. Εάν πάτε στην κηδεία μου, δεν θέλω κανείς να κλαίει. Θέλω να κάνετε ένα μεγάλο πάρτι και να χορέψετε για μένα.

Ανυπομονώ να σας στοιχειώσω, οπότε εις το επανιδείν. Και μην ξεχνάτε: κάθε μέρα μετράει.”

Το γράμμα της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 26,000 φορές στο Facebook και έχει αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου. “Μου λείπει πάρα πολύ,” έγραψε ο άντρας της, Jeff. “Πιστεύω όμως πως είναι ακόμα εδώ μαζί μας, την νιώθω κάθε στιγμή κάθε μέρας. Η Brianna έχει κληρονομήσει την δύναμη και το πνεύμα της.”

Τα λόγια της Heather συνεχίζουν να μας υπενθυμίζουν πως κάθε μέρα είναι σημαντική. Δεν συμφωνείτε;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!
error: