ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Όταν έμαθε πως το Μωρό της θα γεννιόταν Νεκρό, της κόπηκε το Αίμα. Ενώ ΔΕΝ της έδιναν καθόλου Ελπίδες, συνέβη το Αδιανόητο!

Όταν έμαθε πως το Μωρό της θα γεννιόταν Νεκρό, της κόπηκε το Αίμα. Ενώ ΔΕΝ της έδιναν καθόλου Ελπίδες, συνέβη το Αδιανόητο!

Όταν έμαθε πως το Μωρό της θα γεννιόταν Νεκρό, της κόπηκε το Αίμα. Ενώ ΔΕΝ της έδιναν καθόλου Ελπίδες, συνέβη το Αδιανόητο!

Αυτή είναι μια φωτογραφία της Clara Ray την οποία τράβηξε η μητέρα της, Johanna Morton από την Νέα Υόρκη, και είναι πραγματικά θαυμάσια.

Η Clara Ray βλέπει χιόνι να πέφτει για πρώτη φορά, κάτι που η Johanna πίστευε ότι ποτέ δεν θα έβλεπε.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2015, η Joanna ήταν 12 εβδομάδων έγκυος και ένιωθε καλά, αλλά τότε οι γιατροί της είπαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την καρδιά του μωρού. Ό,τι κι αν ήταν, ήταν σοβαρό. “Πιθανόν να γεννηθεί νεκρή”, είπαν οι γιατροί.

Η Johanna αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη. Η καρδιά του μωρού χτυπούσε όλο και πιο αργά κάθε μέρα, σύμφωνα με τους γιατρούς. Δεν περίμεναν να ζήσει για πολύ.

Τελικά η καρδιά της Clara Ray είχε ένα μοναδικό ελάττωμα. Το κορυφαίο νοσοκομείο παίδων της Νέας Υόρκης δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η Johanna θυμάται,
“Εξαρτιόταν από εκείνη να παλέψει. Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να προσευχόμαστε. Συνεχίσαμε να γιορτάζουμε την ζωή του μωρού μας, παρ’όλο που οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας. Κάναμε πάρτι όταν μάθαμε το φύλο, πάρτι για τα δώρα του μωρού και φτιάξαμε ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο.”
Εκείνα τα Χριστούγεννα η Johanna ονειρευόταν το μωρό της να βλέπει όλα τα φώτα να αναβοσβήνουν, το χιόνι να πέφτει και τραγουδούσε “All I Want for Christmas Is You.”

Το μωρό ήταν ακόμα ζωντανό και τελικά έφτασε η μέρα: στις 14 Ιουνίου η Johanna γέννησε την Clara Ray με καισαρική. Οι γονείς επιτέλους συνάντησαν την κόρη τους. Μόλις 6 μέρες αργότερα, το νεογέννητο έκανε την πρώτη του εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.


Στις 21 Ιουνίου, η οικογένεια πήρε την μικρή στο σπίτι. Από τότε έχει μπει 5 φορές στο νοσοκομείο για κάποιες διαγνώσεις, αλλά τελικά είναι μαχήτρια – και ένα μικρό θαύμα!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ ξεχωριστά: έναν χρόνο πριν αυτοί οι γονείς πίστευαν ότι η κόρη τους δεν θα επιζούσε. Σήμερα, η Johanna μπορεί να τραβάει φωτογραφίες την κόρη της να βλέπει το χιόνι να πέφτει για πρώτη φορά.
“Εδώ βλέπει για πρώτη φορά το χιόνι να πέφτει. Το λάτρεψε. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματα που νιώσαμε, όταν είδαμε αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο της”, είπε η Johanna.

Τι όμορφη στιγμή να μοιραστεί κανείς με το παιδί του! Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια εποχή για να είμαστε ευγνώμονες γι’αυτά που έχουμε, όπως οι Morton.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: