ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Χαμός! Κυκλοφορεί βιντέακι στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστρια παρουσιάστρια

Χαμός! Κυκλοφορεί βιντέακι στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστρια παρουσιάστρια

Από κινητό σε κινητό. Και μάλιστα το κορίτσι είναι γνωστό. Όλα ξεκίνησαν πρίν από ένα μηνά όταν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για αρπαχτή…

Ξέρετε ε; Αυτά που τους καλούν σε μαγαζιά κυρίως σε εγκαίνια και δείχνουν ότι περνώντας τυχαία απο τη γειτονιά “είδαν φώς και μπήκαν;”. Αυτό. Το κορίτσι έκλεισε να πάρει ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να δώσει το παρόν σε εγκαίνια. Με το που τελείωσε η υποχρέωση βρέθηκε σε γνωστό στέκι της πόλης στην περιοχή του Λιμανιού.

Βλέπετε έχει τα κονέ. Και με τους “μπροστινούς” που το παίζουν ιδιοκτήτες αλλά και με κάτι συμπαθητικά κοριτσάκια στην πόρτα που δεν έχουν αφήσει καλάμι χωρίς καβάλημα.

Το ένα ποτό έφερε το άλλο και η τριάδα, οι δυο κολλητοί ο ένας ποδοσφαιριστής, η παρουσιάστρια και ο υπεύθυνος έσκασαν μύτη σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή των “σφαγείων”. Όπου και έλαβε χώρα το… “σφάξιμο”.

Μάλιστα ο ένας κατέγραφε το γεγονός κρυφά με το κινητό του.

Στην αρχή όλα ήταν μια χαρά. Μετά απο δεκαπέντε μέρες όμως ο ένας τυπάκος αρχισε να κελαδάει. Μέχρις ότου τον αμφισβήτησαν και ξεκίνησε να στέλνει τα “υλικά”.

Το κορίτσι το έμαθε πριν από τρεις μέρες και έχει πάθει σοκ. Απειλεί ότι θα τους πάει δικαστικώς… αν δεν τελειώσουν την ιστορία, όπως την ξεκίνησαν…

Πηγή της; Γνωστός κομμωτής που κάνει νταραβέρια κατα καιρούς για να βγάλει μεροκάματο… nassos blog

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)