ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Φόρεσε ένα προφυλακτικό στο κεφάλι της και ξεκίνησε να το κόβει. Το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!

Φόρεσε ένα προφυλακτικό στο κεφάλι της και ξεκίνησε να το κόβει. Το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!

Φόρεσε ένα προφυλακτικό στο κεφάλι της και ξεκίνησε να το κόβει. Το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!

Πρέπει να ομολογήσουμε κάτι: έχουν αρχίσει να μας αρέσουν οι White Walkers από το “Game of Thrones”. Ξέρουμε τι θα πείτε, ο George R.R. Martin δεν θα ενέκρινε τη νέα μας εμμονή, αλλά είναι πραγματικά τέλειοι!


Είμαστε σίγουροι ότι οι White Walkers θα συνεχίσουν να μας αρέσουν για καιρό, κι έτσι αποφασίσαμε να μεταμφιεστούμε στον πιο τρομακτικό όλων, Night King, για τις Απόκριες!
Μπορεί να μην είναι και η πιο αξιαγάπητη μεταμφίεση, αλλά θα συζητηθεί πολύ…
Αντί να αυτοσχεδιάσετε μόνοι σας, σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να μεταμορφωθείτε σύμφωνα με τις οδηγίες μιας ειδικού.
Ψάξαμε παντού και τελικά βρήκαμε ένα βίντεο της όχι και τόσο γνωστής Sarah Lamarlene. Η Γαλλίδα καλλονή έχει κάνει αρκετές εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, αλλά αυτή εδώ είναι η πιο πρόσφατη και έχει τραβήξει την μεγαλύτερη προσοχή.
Παρ’όλο που το βίντεο της έχει διάρκεια μόνο 2 λεπτά και κάτι, η όλη διαδικασία της πήρε περίπου 6 ώρες για να ολοκληρωθεί, χωρίς το πήλινο καλούπι που είχε ετοιμάσει για τα κέρατα του χαρακτήρα μερικές μέρες πριν. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει να παρακολουθήσετε και την διαδικασία μεταμόρφωσης.

Οι ελπίδες και τα όνειρα της εκκολαπτόμενης μακιγιέζ

Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά η Lamarlene δεν είναι επαγγελματία μακιγιέζ και δεν έχει κάνει καθόλου εκπαίδευση. Παρ’όλα αυτά, το ενδιαφέρον της γι’αυτόν τον τομέα την έχει κάνει να τον εξερευνήσει εις βάθος.
«Λατρεύω την διαδικασία της μεταμόρφωσης, με συναρπάζει», εξηγεί η Lamarlene. «Με εντυπωσιάζει το πώς τα χρώματα, ο φωτισμός και οι σκιές μπορούν να μεταμορφώσουν τον οποιονδήποτε σε άλλο άνθρωπο.»
Η Lamarlene είναι αυτοδίδακτη και ξεκίνησε να κάνει βίντεο για το YouTube πιο τακτικά πέρσι. Μπορεί να μην είναι ακόμη πολύ γνωστή, αλλά αυτό θα αλλάξει.
Πιστεύουμε ότι είναι πολύ ταλαντούχα και θα πετύχει όλα της τα όνειρα. Τώρα που γνωρίζετε κάποια πράγματα για την γυναίκα πίσω από το βίντεο, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε την μεταμόρφωση της βήμα βήμα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;