ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Φωτογραφίες – ντοκουμεντο για το πως έβλεπε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη Δήμητρα Λιάνη

Φωτογραφίες – ντοκουμεντο για το πως έβλεπε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη Δήμητρα Λιάνη

Αποκαλυπτικές πόζες της πληθωρικής Δήμητρας που αναστάτωσε την Ελλάδα τη δεκαετία του ’90. Τις στιγμές δόξας που έζησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου αναπολεί η Δήμητρα Λιάνη…


Η τελευταία σύζυγος του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ

 

δημιούργησε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το οποίο και ονόμασε: «Όταν με φωτογράφιζε ο Ανδρέας…».

Όταν γνώρισε τον Ανδρέα ήταν μια γυναίκα νέα, όλο ζωή και υποσχόταν πολλά σε έναν Ανδρέα που αναζητούσε νεανικές στιγμές πάθους και έρωτα. Η Δήμητρα Λιάνη που πήρε στα χέρια της την Ελλάδα και έχοντας τη δύναμη του Ανδρέα δημιούργησε απίστευτες στιγμές πολιτικού και κοσμικού παρασκηνίου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει διάφορες φωτογραφίες από παλαιότερα καλοκαίρια της, αλλά και στιγμές από διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες είχε παραστεί μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι η εποχή που ενισχύθηκε η λογική της αναξιοκρατίας των πολιτικών του ρουσφετιού και της παραπολιτικής

Η Δήμητρα μπήκε στη ζωή του Ανδρέα και τη ζωή όλων μας και με μια ομάδα κολλητών της πήρε στην πράξη την εξουσία στα χέρια της.


Στο πλευρό της στις εικόνες αυτές μπορεί κανείς να δει μεγάλες προσωπικότητες από την παγκόσμια πολιτική και καλλιτεχνική σκηνή. Από το Μέγαρο Μαξίμου που επίσης εξουσίαζε διαμόρφωσε την Ελλάδα που σήμερα γνωρίζουμε καλύτερα και την οποία όλοι μας καταριόμαστε και δε θέλουμε να θυμόμαστε ποιοι τη δημιούργησαν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!


Χάστε 12 κιλά λίπος σε 4 εβδομάδες, αλλιώς παίρνετε τα χρήματα σας πίσω! Δες ΕΔΩ!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)