ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Σοκαριστικό: Η γυναίκα που πέθανε από ασθένεια τόσο σπάνια που…

Σοκαριστικό: Η γυναίκα που πέθανε από ασθένεια τόσο σπάνια που…

Μια 33χρονη  γυναίκα πέθανε πρόσφατα από μια ασθένεια που είναι τόσο σπάνια…

που δεν έχει κανονικό όνομα.

Από τότε που γεννήθηκε η 33χρονη, αρρώσταινε πολύ συχνά και από διάφορες ασθένειες. Πέρσι, είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον καρκίνο από τον οποίο έπασχε. Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκε με την ασθένεια ARPC1B. Ναι αυτό είναι το όνομα που έχει, καθώς μόνο ένα 9χρονο αγόρι από την Ολλανδία έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν να έχει χάσει την ζωή του από την συγκεκριμένη ασθένεια.

Ο πατέρας της δήλωσε: «Η Lyndsey δεν παραπονιόταν ποτέ. Πήγαινε στην δουλειά της, περιποιούταν άλλους ανθρώπους, ακόμα και όταν δεν αισθανόταν καλά. Άξιζε τον έπαινο όλων μας». Η αδερφή της πάλι δήλωσε ότι η Lyndsey σχεδόν ανακουφίστηκε όταν άκουσε την διάγνωσή της. Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντάς της «Επιτέλους, είμαι διάσημη».

Η οικογένεια, που τώρα περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας, έμαθε από τους γιατρούς ότι η κόρη της θα συμπεριληφθεί σίγουρα σε μελλοντικές έρευνες. «Μας είπαν ότι αυτή η πάθηση προσβάλλει έναν στα 6 δισεκατομμύρια. Τόσο σπάνια είναι», συμπλήρωσε η αδερφή της.

Οι φίλοι της κάνουν έρανο στο διαδίκτυο ώστε να βοηθήσουν την οικογένεια της και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να μαζέψουν περίπου 2.500 λίρες.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: