ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIRAL / Σοκαρισμένοι Χιλιάδες Γονείς μετά την Δημοσίευση Βίντεο που δείχνει Νταντά να Κακοποιεί Βάναυσα 4χρονο με Σύνδρομο Down

Σοκαρισμένοι Χιλιάδες Γονείς μετά την Δημοσίευση Βίντεο που δείχνει Νταντά να Κακοποιεί Βάναυσα 4χρονο με Σύνδρομο Down

Σοκαρισμένοι Χιλιάδες Γονείς μετά την Δημοσίευση Βίντεο που δείχνει Νταντά να Κακοποιεί Βάναυσα 4χρονο με Σύνδρομο Down

Κάθε γονέας, είναι λογικό να ανησυχεί για τη νταντά του παιδιού του. Το να αναθέτεις τη φροντίδα του παιδιού σου σε κάποιον άλλο, δεν είναι εύκολη υπόθεση.


Η Tiffany Fields, είναι η μαμά του 4χρονου Luke. Η Tiffany επέλεξε την νταντά του γιου της, με τη βοήθεια ενός γραφείου στο Lexington του Kentucky. Ο γιός της χρειάζονταν ιδιαίτερη φροντίδα, λόγω του ότι είχε σύνδρομο Down, επιληψία και καρδιακή νόσο. Χρειάζονταν ιδιαίτερη μεταχείριση.
Η οικογένεια προσέλαβε την Lillian White για τη φροντίδα του παιδιού τους, ώστε να έρχεται μία ημέρα την εβδομάδα. Με την πάροδο του χρόνου όμως, παρατήρησαν ότι η συμπεριφορά του Luke είχε αρχίσει να αλλάζει, μετά από την πρόσληψη αυτής της γυναίκας. Για αυτό το λόγο, οι γονείς αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα στο σπίτι τους και να ανακαλύψουν τι συμβαίνει.
Οι γονείς δυστυχώς κατέγραψαν μια τρομακτική σκηνή, όπου η νταντά αγνοούσε το παιδί και το κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά.
Το βίντεο αποκάλυψε, ότι η White έσερνε το παιδί γύρω – γύρω βρίζοντάς το και κάθονταν πάνω στο στήθος του, όταν του άλλαζε πάνα.
Το υλικό πήγε κατευθείαν στις αρχές και η White συνελήφθη αμέσως και κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιού, δευτέρου βαθμού. Εκείνη από τη μεριά της, δηλώνει αθώα. Αν είναι δυνατόν!

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μοιράστηκε το λόγο που έστησε την κάμερα, λέγοντας: «Ο Luke, ήταν πάντα ένα πολύ τρυφερό παιδί και άκουγε πάντα τη μητέρα του. Ξαφνικά, όλα αυτά άλλαξαν και έκαναν την Tiffany να αρχίσει να ανησυχεί πολύ.»
Το περιστατικό αυτό οδήγησε το δικηγόρο Dennis Keene, να κάνει ενέργειες για να περάσει ένα νομοσχέδιο που ονομάζεται Νόμος της Sophie, ο οποίος δημιουργεί ένα σύστημα που καταγράφει τους καταχραστές παιδιών. Το έκανε, εμπνεόμενος από την υπόθεση της 4 μηνών Sophie Diaz, η οποία είχε βρεθεί στο νοσοκομείο αφού κακοποιήθηκε από μια νταντά.
Σχετικά με την υπόθεση του Luke, τα σχόλια που έχουν αφήσει για το συγκεκριμένο βίντεο στο YouTube είναι πολλά. Όλοι δείχνουν σοκαρισμένοι και αηδιασμένοι από τη συμπεριφορά αυτής της γυναίκας, σημειώνοντας: «Πώς μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο ενάντια σε ένα αθώο παιδί;» και κάποιος απάντησε: «Αυτή είναι η απόδειξη ότι πρέπει να κλειδωθεί στη φυλακή για μια ζωή ή να εκτελεστεί.»
Ένας άλλος σχολίασε: «Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Τι είδους άνθρωπος θέλει να την υπερασπιστεί; Θέλω να πω… Καταλαβαίνω ότι είναι μια δουλειά, αλλά εντάξει! Δεν υπερασπίζεσαι κάποιον που προφανώς δεν το αξίζει.»
Μια επαγγελματίας φύλαξης παιδιών πρόσθεσε: «Αυτό το βίντεο με έκανε να κλάψω. Τι φρικτός τρόπος να χειρίζεσαι ένα ανυπεράσπιστο παιδί!»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
error: