ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Οι οδοντίατροι προειδοποιούν: Νεαρός πατέρας πέθανε μετά από ξαφνικό πονόδοντο. Δείτε ΤΙ πρέπει να προσέχετε!

Οι οδοντίατροι προειδοποιούν: Νεαρός πατέρας πέθανε μετά από ξαφνικό πονόδοντο. Δείτε ΤΙ πρέπει να προσέχετε!

Οι οδοντίατροι προειδοποιούν: Νεαρός πατέρας πέθανε μετά από ξαφνικό πονόδοντο. Δείτε ΤΙ πρέπει να προσέχετε!

Η οικογένεια Kondratyuk υπέστη μια τραγική απώλεια, όταν ο Vadim, ένας 26χρονος άνδρας από την Καλιφόρνια πέθανε από μια θανατηφόρα λοίμωξη.

Αυτό που ξεκίνησε ως μόλυνση των δοντιών, γρήγορα μετατράπηκε σε μια θανατηφόρα κατάσταση.
Ο Vadim, ο οποίος εργάζονταν ως οδηγός φορτηγού, πήρε αντιβιοτικά που είχε συνταγογραφήσει ένας γιατρός στην Οκλαχόμα, πριν συνεχίσει τη διαδρομή του. Μέχρι να φτάσει στη Νέα Υόρκη, η λοίμωξη είχε εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα, γεμίζοντας τους πνεύμονές του με υγρό.
«Προσευχηθήκαμε γι” αυτόν εκείνη την ημέρα», δήλωσε η σύζυγος του Nataliya. «Δεν θεραπεύονταν όπως πιστεύαμε, αλλά γίνονταν χειρότερα». Παρά την επιδείνωση της κατάστασης του Vadim, η οικογένειά του συνέχισε να ελπίζει.
Όταν ο Vadim πέθανε λίγο αργότερα, η οικογένεια Kondratyuk έδειξε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη περνώντας μαζί όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Δημιούργησαν μια σελίδα για να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία και τα έξοδα της οικογένειάς του. Περιέγραψαν με πάθος τους πολλούς ρόλους του Vadim στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του ότι ήταν «πολύ ταπεινός και ήρεμος άνθρωπος» που «θα έβαζε πάντα πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό του». Έμειναν εντελώς συγκλονισμένοι με αυτό που συνέβη στη συνέχεια.
Οι οδοντίατροι προειδοποιούν: Νεαρός πατέρας πέθανε μετά από ξαφνικό πονόδοντο. Δείτε ΤΙ πρέπει να προσέχετε!
Προς έκπληξη της οικογένειας, η σελίδα τους είχε τεράστια επιτυχία. Άνθρωποι όλου του κόσμου έδειξαν την υποστήριξή τους στον αγαπητό αυτό πατέρα, σύζυγο και αδελφό.
Η οικογένεια Kondratyuk έλαβε πάνω από 250.000 δολάρια από δωρεές, αποδεικνύοντας πόσο γενναιόδωροι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι.

Η σύζυγος και τα παιδιά του Vadim είναι εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη που έλαβαν. Ευχαρίστησαν όλους όσους συνεισφέραν και για την «υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη εποχή», προσθέτοντας ότι: «Έχουμε τρελαθεί από την αγάπη και την καλοσύνη που μας έδειξαν οι φίλοι μας, η οικογένεια, η κοινότητα, ακόμη και οι άγνωστοι».
Η συμπόνια και η ενθάρρυνση που έλαβε αυτή η οικογένεια μετά από μια τέτοια καταστροφική τραγωδία, θα ανανεώσει την πίστη μας στην ανθρωπότητα. Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι άγνωστοι, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε περιόδους ανάγκης.
Οι μολύνσεις των δοντιών είναι πολύ συχνές. Ακολουθούν μερικά στοιχεία για τις λοιμώξεις των δοντιών, με βάση τις έρευνες που συλλέχθηκαν από το KCRA 3.
Οι οδοντίατροι προειδοποιούν: Νεαρός πατέρας πέθανε μετά από ξαφνικό πονόδοντο. Δείτε ΤΙ πρέπει να προσέχετε!
Σύμφωνα με την California Dental Association, οι λοιμώξεις των δοντιών μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία.
Μια άλλη μελέτη του περιοδικού Endodontics, ανακάλυψε ότι μεταξύ του 2000 και του 2008, περίπου 61.000 άνθρωποι νοσηλεύονταν λόγω μολύνσεων στα δόντια. Περίπου 1 στους 1.000 από αυτούς τους ασθενείς, έχασαν τη ζωή τους.
Ένας οδοντίατρος στο Σακραμέντο, ο Dr. Terry Jones, δήλωσε ότι η προληπτική θεραπεία είναι πολύ σημαντική, αναφέροντας ότι σχεδόν 100 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν επισκέπτονται τον οδοντίατρο κάθε χρόνο.
Σύμφωνα με το KCRA 2, ο Jones είπε ότι η τερηδόνα μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις δοντιών. Εξήγησε επίσης ότι άλλα ιατρικά προβλήματα όπως ο καρκίνος ή ο διαβήτης, μπορούν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Ο Jones λέει, πως πρέπει κανείς να επισκέπτεται έναν οδοντίατρο αμέσως μόλις νοιώσει πονόδοντο και ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, μέσα σε 24-48 ώρες.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: