ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Νίτσα Μαρούδα: Που βρίσκεται σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός; Δεν θα πιστεύετε με ποιον είναι παντρεμένη η κόρη της!

Νίτσα Μαρούδα: Που βρίσκεται σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός; Δεν θα πιστεύετε με ποιον είναι παντρεμένη η κόρη της!

Μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου κι όμως τα παράτησε στο απόγειο της καριέρας της…

Αποτραβήχτηκε ολοκληρωτικά από τα καλλιτεχνικά, το 1980 και έκτοτε κανένας δεν την έχει δει. Είναι ένας άνθρωπος απλός και μέχρι και πολύ πρόσφατα απολάμβανε τον απογευματινό της καφέ με τις φίλες της στην Φωκίωνος Νέγρη, πάντα βέβαια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια γύρισε την πλάτη της στα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα όσο αυτά ήταν στραμμένα πάνω της. Το ενδιαφέρον της εστιασμένο στην οικογένεια της, αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που τα εγκατέλειψε. Η κόρη της είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο και αγαπάει πολύ.

«Αποτραβήχτηκα ολοκληρωτικά όταν η κόρη μου παντρεύτηκε τον Βαγγέλη και άνοιξε το δικό της σπιτικό. Ήθελα να ξεκουραστώ. Από 22 ετών δούλευα συνεχώς. Έπαιξα πολύ και στο “Ακροπόλ” και στην “Copa Campana” και σε πολλά άλλα θέατρα», είχε πει σε συνέντευξη της πριν από λίγο καιρό στον Νίκο Νικόλιζα.

Όλα αυτά τα χρόνια η Νίτσα Μαρούδα είναι τι πιο ποθητό πρόσωπο από το σύνολο των ΜΜΕ, για μία συνέντευξη, μία δήλωση ή έστω μία φωτογραφία. Η απάντησή της ήταν πάντα μία μόνο. «Όχι».

Της έλειψε άραγε αυτός ο χώρος; Είναι γνωστό επίσης ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχτεί πολλές προτάσεις, από τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης για να παίξει κάπου, αρκέτες από αυτές ήταν και αρκετά δελεαστικές, έστω και για ένα γκεστ.

«Όχι. Καθόλου δεν μου λείπει. Έχει τελειώσει αυτή η περίοδος για μένα», «Μου κάνουν προτάσεις ακόμα και σήμερα, συνεχώς, είτε να εμφανιστώ, είτε να παραστώ σε εκδηλώσεις. Δεν πάω. Εγώ τέλειωσα την καριέρα μου και έδωσα ό,τι είχα να δώσω. Ήθελα να μείνω ψηλά στη συνείδηση του κόσμου, τότε που μεσουρανούσα», είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Από όσο γνωρίζουμε είναι πολύ καλά στην υγεία της, μένει στο Χαλάνδρι και είναι ευτυχισμένη δίπλα στην οικογένειά της και τα εγγόνια της, που ήταν πάντα αυτό που την ενδιέφερε, παρά την λάμψη που απολάμβανε όσο ήταν στον κινηματογράφο. Η συνταγή της ευτυχίας βρίσκεται στα απλά, εξάλλου είναι χορτάτη από δόξα. Οι ατάκες της από τις ταινίες που έχει παίξει θα μείνουν αξεπέραστες, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: