ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει το κλουβί αυτής της λεοπάρδαλης! Ώσπου μία μέρα αυτή η γυναίκα έκανε κάτι απίστευτο…

Κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει το κλουβί αυτής της λεοπάρδαλης! Ώσπου μία μέρα αυτή η γυναίκα έκανε κάτι απίστευτο…

Κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει το κλουβί αυτής της λεοπάρδαλης! Ώσπου μία μέρα αυτή η γυναίκα έκανε κάτι απίστευτο…

Το 2005 δημιουργήθηκε το Jukani Predator Park, ένα καταφύγιο για…

μεγάλες γάτες που προηγουμένως βρίσκονταν σε ζωολογικούς κήπους ή είχαν υποστεί κακοποίηση. Διευθύνοντες ήταν ο οικολόγος Jurg Olsen και η σύζυγός του Karen, με το καταφύγιο στη νότιο Αφρική να φιλοξενεί λιοντάρια, γατόπαρδους, λεοπάρδαλεις, πάνθηρες και άλλα αιλουροειδή.
Ο Jurg, πρώην αστυνομικός, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με αυτά τα -συνήθως- επικίνδυνα ζώα, παίζοντας μαζί τους και ταΐζοντάς τα, εκτός από ένα: μια μαύρη λεοπάρδαλη!
Η συγκεκριμένη «γατούλα» ζούσε σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ευρώπη κάτω από άθλιες συνθήκες, με αποτέλεσμα η τραυματική αυτή εμπειρία να τον έχει κάνει πολύ επιθετικό και φυσικά δεν εμπιστεύεται καθόλου τους ανθρώπους. Για να φανταστείτε, μια μέρα δάγκωσε τον Jurg και τον έστειλε στο νοσοκομείο για μια ολόκληρη εβδομάδα! Εξαιτίας της συμπεριφοράς του, η λεοπάρδαλη ονομάστηκε Diabolo.
Ύστερα από 6 μήνες, όπου ο Diabolo δεν έδειχνε κανένα σημάδι βελτίωσης, επισκέφθηκε το καταφύγιο μια ειδικός, η οποία όμως δεν είχε καμία ιδέα για το παρελθόν ή την παρούσα κατάσταση του φοβισμένου ζώου. Επρόκειτο για την Anna Breytenbach, με τη μοναδική ικανότητα να επικοινωνεί άμεσα με τα ζώα μέσω εικόνων, ακόμη και μέσω της σκέψης!
Αυτή ακριβώς την προσέγγιση θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί: είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που κάνει αυτή η γυναίκα, γιατί όχι μόνο καταφέρνει να ηρεμήσει τον Diabolo, αλλά μεταφέρει και τις σκέψεις του στους φροντιστές του! Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αντιπαθεί βαθύτατα τους ανθρώπους για όσα του έχουν κάνει, ενώ ο ίδιος είναι δυνατός και σοφός, αλλά κανείς δεν τον εκτιμάει!
Η μεταμόρφωσή του ήταν τέτοια, που μέσα σε 24 ώρες το όνομά του ήταν πλέον Spirit…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ