Home / ΙΣΤΟΡΙΕΣ / Η κοιλιά της μεγάλωνε μέρα με τη μέρα. Όταν την άνοιξαν οι γιατροί, έπαθαν το σοκ της ζωής τους!

Η κοιλιά της μεγάλωνε μέρα με τη μέρα. Όταν την άνοιξαν οι γιατροί, έπαθαν το σοκ της ζωής τους!

Μια 34χρονη  νεαρή αλλά ήδη έμπειρη μητέρα που υπομονετικά περιμένει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της….

Τελικά, στους 9 μήνες ακριβώς, ο μικρός Dima κάνει την εμφάνισή του και ολοκληρώνει έτσι τη χαρούμενη οικογένειά τους.

Η Yulia ήθελε να έχει μια φυσική γέννα και αρχικά όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν μια χαρά. Ωστόσο, όταν είδαν πως ο μικρός Dima βρισκόταν σε παράξενη θέση μέσα στη μήτρα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο να γεννήσει με καισαρική.

Για να προστατέψει το παιδί της, η νεαρή μητέρα συμφώνησε. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως αυτή της η απόφαση παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Ο Dima γεννήθηκε δυνατός και υγιής, αλλά λίγο μετά τη γέννησή του, η Yulia άρχισε να χειροτερεύει.

«Η κοιλιά μου άρχισε να πρήζεται. Μεγάλωσε περισσότερο και από όσο ήταν όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος. Κάθε κίνηση μου προκαλούσε αφόρητους πόνους. Αρχικά, νόμιζα πως ήταν μια φυσιολογική αντίδραση του σώματός μου στην καισαρική τομή. Αλλά πλέον δεν μπορούσα ούτε να καθίσω και ο πόνος με έκανε να ουρλιάζω»

Η κατάσταση χειροτέρεψε και άλλο, αλλά οι γιατροί επέμεναν πως ήταν μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος στην καισαρική τομή.

Η Yulia πονούσε υπερβολικά και άρχισε να έχει πυρετό. Τελικά, αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτό μόνη της.

«Πίστευα πως αν περίμενα και άλλο τους γιατρούς να με βοηθήσουν, το παιδί μου δεν θα είχε μητέρα σήμερα.»

Μετά από 24 μέρες αγωνίας και πολύ επιμονής από την πλευρά της, η Yulia τελικά πήγε να ζητήσει βοήθεια σε άλλο νοσοκομείο.

Ο πρώτος υπέρηχος αποκάλυψε μεγάλες ποσότητες από υγρά στην κοιλιά της και… ένα παράξενο αντικείμενο!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και 5 ώρες αργότερα οι χειρουργοί είχαν αφαιρέσει 2,5 λίτρα πύον από την κοιλιά της και… ένα σεντόνι χειρουργείου! Το είχαν ξεχάσει μέσα κατά τη διάρκεια της γέννας. Οι νοσοκόμες είχαν σοκαριστεί τόσο, που απαθανάτισαν τη στιγμή με τα κινητά τους.

Αφού ξύπνησε από τη νάρκωση και είδε τις φωτογραφίες, η Yulia βρέθηκε σε κατάσταση σοκ. Η νεαρή γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ξέρει πως ζει από θαύμα.

Λέει όμως πως δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έγινε και με τι ανευθυνότητα της φέρθηκαν οι γιατροί στους οποίους εμπιστεύτηκε τη ζωή της και του παιδιού της.

Παρά το ότι έγινε, θέλει ακόμα να συγχωρήσει τους επαγγελματίες που ευθύνονται γι’αυτό:

«Προσπαθώ, θέλω να τους συγχωρέσω για ότι έγινε, αλλά όταν σκέφτομαι πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για την οικογένειά μου, τρελαίνομαι. Θέλω όμως να το λύσουμε πολιτισμένα.»

Έμπειροι δικηγόροι βοηθάνε την Yulia και την οικογένειά της να κάνουν μήνυση ενάντια στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί.

Η νεαρή μητέρα πιστεύει πως όλα τώρα θα πάνε μια χαρά, επειδή εκείνη και ο γιος της είναι ζωντανοί και υγιείς και αυτό είναι που έχει σημασία.

Η ιστορία της Yulia εκπλήσσει και νευριάζει όποιον τη διαβάζει. Όλα είχαν αίσιο τέλος για εκείνη και την οικογένειά της, αλλά τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά. Δυστυχώς όμως, η υπόθεσή της δεν είναι η μοναδική.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Πως αγοράζω Κινέζικα Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ