ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ / Η αληθινή ιστορία πίσω από τη θαμμένη Φερράρι

Η αληθινή ιστορία πίσω από τη θαμμένη Φερράρι

Εσείς τι θα κάνατε αν βρίσκατε θαμμένη μια Φερράρι στην..αυλή του σπιτιού σας;

Μια μεταλλική πράσινη Φερράρι Dino 246 GTS ανακάλυψαν στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες παιδιά παίζοντας στην λάσπη το 1978.Στις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, κάποιος Rosendo Cruz από την Αλάμπρα, της Καλιφόρνια. Ο Cruz είχε ήδη καταγγείλει ότι το αυτοκίνητο που αγόρασε το 1974 για περίπου 18.000 δολάρια, του το είχαν κλέψει.

Το πως αλλά και το γιατί βρέθηκε η κλεμμένη Φερράρι θαμμένη στο κήπο ενός σπιτιού παρέμενε ένα μυστήριο μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία βρήκε κάποια νέα στοιχεία για τον ιδιοκτήτη της. Τελικά όπως αποκαλύφθηκε, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου προσέλαβε κλέφτες για να κλέψουν την Φερράρι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα της ασφάλειας.

Οι άπληστοι κλέφτες όμως προφανώς είχαν άλλα σχέδια για το όμορφο αυτοκίνητο. Αντί να το πετάξουν στην θάλασσα όπως ήταν το αρχικό σχέδιο, το έθαψαν στο χώμα για να επιστρέψουν και να το πάρουν αργότερα όταν θα είχε ξεχαστεί η ιστορία. Ευτυχώς, το αυτοκίνητο θάφτηκε σε ξηρή άμμο, γεγονός που βοήθησε στο να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση όσο ήταν θαμμένο.

Η Φερράρι του Λος Άντζελες μετά από δημοπρασία που ακολούθησε, αγοράστηκε από έναν μηχανικό αυτοκινήτων που δαπάνησε ένα σχετικά μικρό ποσό για την πραγματική της αξία.

Ο νέος της ιδιοκτήτης με τις γνώσεις που είχε κατάφερε να διορθώσει τις ζημιές και να την μετατρέψει ξανά σε ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: