ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Δημήτρης Σταρόβας: Mε κατέστρεψαν Καρράς και Μελάς

Δημήτρης Σταρόβας: Mε κατέστρεψαν Καρράς και Μελάς

Η γνωριμία του με τους δύο τραγουδιστές, τα κιλά που προσπαθεί να χάσει…

το κόψιμο του τσιγάρου και η θλίψη που του προκαλεί όταν βλέπει μεγάλους σταρ του τραγουδιού να καταρρέουν από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ

Ο Δημήτρης Σταρόβας, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ»,  και μίλησε για όλα.

«Κυκλοφορεί ότι κάτι τρέχει με τον Γρηγόρη…», του είπε ο Θέμος, με αφορμή τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή στο «The 2night show». «Όλα μία χαρά», απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Κάτι είχες πει για τους άνδρες μετά τα πενήντα», του είπε ο Θέμος.

«Ο κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να είναι και λίγο gay! Κάπου το άκουσα και μου έκανε εντύπωση και έτσι αποφάσισα να το λέω! Διαπιστώνω με τα χρόνια ότι όταν λες μία μ&%α και δεν καταλαβαίνει ο άλλος, ακόμα καλύτερα. Έχω πολλά τέτοια. ”Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδηση της”. Ώραίο ε;», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Με κατέστρεψε ο Καρράς και ο Μελάς»

Έχει σκεφτεί ποτέ να αδυνατίσει; «Μου έχει περάσει από το μυαλό και το σκέφτομαι. Γιατί πέρα από την πλάκα, άλλο χοντρός και 40 ετών και άλλο χοντρός στα 50! Γιατί είμαι και νεόχοντρος εγώ, γιατί μέχρι τα 30 και κάτι, ήμουν 76 κιλά! Έτρεχα σε αγώνες εγώ στα βουνά. Κοπανιόμουν! Και έτρωγα ένα κατσίκι και το έκαιγα. Και κόβω τους αγώνες και ανοίγω ένα στούντιο ηχογράφησης…βρέθηκα σε μία καρέκλα για 15 ώρας και ερχόταν ο Καρράς και ο Μελάς με τις πίτσες. Αυτοί με κατέστρεψαν», απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Και πρόσθεσε: «Τα κιλά δεν τα πήρα απότομα. Έφτασα στα 100, είπα θα τα χάσω. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται και προστίθενται. Τώρα έκοψα και το τσιγάρο. Ούτε δέκα δεν καπνίζω»
«Δύσκολη η διαχείριση της επιτυχίας»


Τι είναι αυτό που κάνει τους λαϊκούς σταρ, να νιώθουν αθάνατοι; Τι είναι αυτό που τους ωθεί να «φτιαχτούν» για να βγουν στην πίστα; «Δεν κάνω τον δάσκαλο ή τον ξενέρωτο, αλλά πιστεύω ότι η μουσική από μόνη της, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αυτή την ντόπα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον συνδυασμό με μία ουσία για να παίξω καλύτερα. Δηλαδή έχω δει συναυλία του Μάλαμα, τον οποίο θεωρώ συνθετάρα, να πέφτει κάτω στο θέατρο ”Δάσους”, να μην μπορεί. Εμένα μου δημιουργούν θλίψη αυτά τα πράγματα. Είναι τόσο τραβηγμένα. Ήταν τόσο χάλια που έπεσε κάτω. Είναι ωραία εικόνα αυτή;», απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Και συνέχισε: «Μεγάλη υπόθεση η διαχείριση της επιτυχίες. Και όσο πιο απότομη είναι, τόσο χειρότερη. Και με την ευκαιρία του Παντελίδη, υπάρχει λόγος να πέσεις τόσο με τα μούτρα ρε παιδί μου; Γιατί να κοιμάσαι κάθε βράδυ δέκα η ώρα το πρωί και να ταξιδεύεις; Το λέω και στον εαυτό μου. Φεύγω μετά από γύρισμα πάω στη Θεσσαλονίκη να πάω να δω την κόρη μου, ένα ξόδεμα φοβερό!»

«Δανείστηκα σκύλο για να βγάλω γκόμενα»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε για την προσωπική του ζωή. Όπως τόνισε, στη ζωή του είχε μακροχρόνιες σχέσεις ενώ αυτό το διάστημα, απολαμβάνει την μοναξιά του. «Δεν είχα ποτέ μου μία εφήμερη σχέση. Για κάποιους μήνες για παράδειγμα. Ήταν μακροχρόνιες οι σχέσεις μου! Και τώρα είναι το αντίθετο. Τώρα απολαμβάνω την μοναξιά μου. Όταν κάτι πάει να σοβαρέψει βγάζω σπυριά. Μπορεί και να είναι κόλπο. Γιατί λέγοντας αυτό, λένε οι γυναίκες ”Εγώ θα τον αλλάξω”. Υπάρχουν κόλπα για να ρίξεις τις γυναίκες. Έχω δανειστεί όμως σκύλο για να πάω σε ένα πάρκο που κυνηγούσα μία. Ο σκύλος ήταν του αδερφού του Γιώργου Πυρπασόπουλου», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: