ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ / Βαριέσαι Το Σιδέρωμα; Αυτό Είναι Το Κόλπο Για Να Μην Ξανασιδερώσεις Ποτέ! -ΒΙΝΤΕΟ

Βαριέσαι Το Σιδέρωμα; Αυτό Είναι Το Κόλπο Για Να Μην Ξανασιδερώσεις Ποτέ! -ΒΙΝΤΕΟ

Βαριέσαι Το Σιδέρωμα; Αυτό Είναι Το Κόλπο Για Να Μην Ξανασιδερώσεις Ποτέ! -ΒΙΝΤΕΟ

Όχι, δεν έχει σχέση με κάποιο μαγικό σπρέι που βοηθάει την κατάσταση!
Το συγκεκριμένο κόλπο μάλλον ανακαλύφθηκε από κάποιον που βαριόταν τρομερά το σιδέρωμα, όπως το 95% των ανθρώπων αυτού του πλανήτη.

Ωστόσο κατέληξε σαν μία ιδανική λύση για όσους ταξιδεύουν πολύ και δεν έχουν χώρο στη βαλίτσα τους για ένα σίδερο ταξιδιού.

Και επιπλέον είναι ένας πρώτης τάξεως τρόπος για να εξαφανίσεις τις ζάρες από ρούχα που βιάζεσαι να φορέσεις και δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να σιδερώσεις.
Το μυστικό δεν είναι να φτιάξεις ένα από τα μαγικά, σπιτικά σπρέι που σου υπόσχονται ότι θα βοηθήσουν τα ρούχα να ισιώσουν πιο γρήγορα, κάνοντας τη ζωή σου πιο εύκολη. Η στιλίστρια των celebrities Anita Patrickson εξηγεί ότι υπάρχει άλλος, ακόμα πιο απλός τρόπος να εξαφανίσεις εντελώς τις ζάρες από τα ασιδέρωτα ρούχα και πως αυτός έχει να κάνει με τη θερμότητα, λειτουργώντας με παρόμοιο τρόπο με το σίδερο ατμού.

Όπως στην περίπτωση του τελευταίου ζεσταίνουμε το σίδερο και προσθέτουμε νερό για καλύτερο αποτέλεσμα έτσι και στο κόλπο που σου προτείνει η Patrickson το μυστικό κουμπί βρίσκεται στη ζέστη που διοχετεύεται πάνω στο ύφασμα.
Τι πρέπει να κάνεις; Απλά να κρεμάσεις κάπου το ρούχο που θέλεις να «σιδερώσεις», να ψεκάσεις νερό στα σημεία όπου υπάρχουν περισσότερες ζάρες και στη συνέχεια να στεγνώσεις με το σεσουάρ για τα μαλλιά.
«Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να μην το εφαρμόσεις σε ευαίσθητα υφάσματα όπως το μετάξι που δεν αντιδρά καλά στην επαφή με το νερό και τη θερμότητα,» επισημαίνει η Patrickson. Πάντως το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Και μερικά συμπληρωματικά tips για όσους σε πείσμα των καιρών επιμένουν να σιδερώνουν:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;