ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λη και είναι εξωπραγματικός

Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λη και είναι εξωπραγματικός

Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λη και είναι εξωπραγματικός

Δείτε παρακάτω τον μοναδικό «πραγματικό» αγώνα του Μπρους Λη, όπως αποκαλύπτεται στα εκπληκτικά πλάνα, καθώς αβίαστα κερδίζει κάποιον από τους μαθητές του.


Το βίντεο, κομμάτι κάποιας βιντεοσκόπησης, λέγεται ότι δείχνει τον Λη και τον μαθητή του, Τεντ Γουόνγκ. Ο Γουόνγκ δέχεται πολλές φορές γροθιά στο κεφάλι, ενώ φορούν και οι δύο προστατευτικά, όπως απαιτείτο εκείνη την εποχή.
Ο Μπρους Λη ήταν διάσημος για το εκπληκτικό αθλητικό σώμα και την ικανότητά του να αγωνίζεται τόσο μέσα στο ρινγκ, όσο και εκτός αυτού.
Εκτός από το γεγονός ότι ήταν ένα αστέρι του κινηματογραφικού κουνγκ φου, δημιούργησε επίσης τη δική του πολεμική τέχνη: το τζιτ κουν ντου, που σκοπό είχε να είναι γρήγορο και ικανό να λειτουργεί τόσο σε αγώνα πάνω στο ρινγκ, όσο και στο δρόμο.
Ο Λη αγωνιζόταν τακτικά με τους μαθητές του, αλλά μόνο ένας από τους αγώνες του καταγράφηκε – και τώρα μπορεί κανείς να τον δει στο κανάλι του YouTube Beerdy – Bruce Lee Central.
Ο Μπρους Λη με τον μαθητή του, Τεντ Γουόνγκ, καθώς παλεύουν και τον ρίχνει στο έδαφος
Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λη και είναι εξωπραγματικός
«Αυτό είναι το μόνο βίντεο του Μπρους Λη σε πραγματιό αγώνα ΜΜΑ. Αγωνίζεται ενάντια στον Τεντ Γουόντ, έναν από τους μαθητές του», αναφέρει ο Μπίρντυ.

Στο βίντεο, οι δύο άνδρες φαίνονται να φορούν σκούρα προστατευτικά πράγματα, που ο Μπίρντυ ισχυρίζεται ότι είναι «κρατικοί κανόνες» εκείνη την εποχή.
Δεν είναι ξεκάθαρο το πού γυρίστηκε το βίντεο, αλλά πιθανολογείται ότι γυρίστηκε στην Καλιφόρνια, όπου ο Λη είχε τη σχολή του για το τζιτ κουν ντο, όπου διδάχτηκε και ο Γουόνγκ.
Ο Γουόνγκ προσπαθεί επανειλημμένα να πλησιάσει τον Λη, ο οποίος διατηρεί την απόσταση του κάθε στιγμή και κινείται σαν αστραπή για να εκτρέψει και να αφοπλίσει τον Γουόνγκ κάθε φορά που πλησιάζει.
Ο Μπρους Λη (αριστερά) δίδαξε το τζιτ κουν ντο – την πολεμική τέχνη που επινόησε ο ίδιος.
Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λη και είναι εξωπραγματικός
Τα χοντρά γάντια μπορεί να βοήθησαν και τους δύο άνδρες σε αυτή την περίπτωση, αλλά ο Μπίρντυ λέει ότι ο Λη θα προτιμούσε να μην τα έχει.
«Αν δεν ήταν οι κανόνες, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι ο Μπρους θα είχε αγωνιστεί με γυμνά χέρια», ισχυρίζεται.
Ο Γουόνγκ διδάχτηκε μόνο από τον Λη και από κανέναν άλλο δάσκαλο και έτσι συνέχισε να διδάσκει μια «καθαρή» έκδοση του μοναδικού τρόπου πάλης του Λη.
Έγραψε επίσης μια σειρά βιβλίων για τις πολεμικές τέχνες και μπήκε στο Hall of Fame του περιοδικού Black Belt, ως ο «Άνδρα της Χρονιάς» του 2006, όταν ήταν 69 ετών. Ο Μπίρντυ δημοσίευσε ένα άλλο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

banner
error:

Πως αγοράζω Κινέζικα Κινητά & Gadget από Κίνα χωρίς Τελωνείο

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ