ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΑΛΗΘΕΙΕΣ / Αποκάλυψη ΣΟΚ μετά από 37 χρόνια – Με πλαστογραφία στην Εθνική ο Νίκος Γκάλης!

Αποκάλυψη ΣΟΚ μετά από 37 χρόνια – Με πλαστογραφία στην Εθνική ο Νίκος Γκάλης!

Πώς κατάφερε ο Νίκος Γκάλης να παίξει στην Εθνική;

Ο Άγις Κυνηγόπουλος, πρώην αρχηγός των Εθνικών ομάδων μπάσκετ και τότε αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, έδωσε μια τουλάχιστον εκπληκτική απάντηση: πλαστογραφώντας το διαβατήριο και την ταυτότητα του μεγάλου μπασκεμπολίστα.

Όπως ανέφερε μάλιστα… «το αδίκημά του παρεγράφη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυνηγόπουλος:

«Έπρεπε να βγάλω ένα διαβατήριο στον Γκάλη, για να μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα! Πήγα, επομένως, σε έναν πρόεδρο κοινότητας (σ.σ. στην Κοινότητα Τριλόφου), προκειμένου να μου δώσει ένα πλαστό διαβατήριο!

Μετά, στην αστυνομία, σε έναν γνωστό μου, ο οποίος μου έδωσε βεβαίωση, που υπείχε θέση ταυτότητας και ακολούθως, στον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Κώστα Παπαναστασίου, από τον οποίο ζήτησα διαβατήριο μιας χρήσεως!

Πάτησε, τότε, ένα κουμπί, προκειμένου να έρθει ένας υπάλληλος και να τακτοποιήσει το ζήτημα, αλλά, την ίδια στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ζήτησε ο υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, εκτάκτως.

Φεύγοντας, όμως, ο Παπαναστασίου είπε στον υπάλληλό του “δώσε στον κ. Κυνηγόπουλο ό,τι σου ζητήσει” και έτσι, πήρα το διαβατήριο του Γκάλη. Έτσι έπαιξε στην Εθνική ο Γκάλης! Μάλιστα, ο υπουργός δήλωσε αργότερα πως ”το αδίκημα του Κυνηγόπουλου παρεγράφη”»!

«Η πλάκα είναι ότι ρωτούσαν τον Γκάλη ”από πού είσαι” και εκείνος απαντούσε ”ρωτήστε τον πρόεδρο”»!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεπ! Αν σου άρεσε η σελίδα,

χτύπα και ένα LΙΚΕ;