ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / VIDEO / Έβγαζε ακόμα 1 selfie μέχρι που εμφανίστηκε ΑΥΤΟ κάτω από την πόρτα και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε!

Έβγαζε ακόμα 1 selfie μέχρι που εμφανίστηκε ΑΥΤΟ κάτω από την πόρτα και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε!

Έβγαζε ακόμα 1 selfie μέχρι που εμφανίστηκε ΑΥΤΟ κάτω από την πόρτα και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε!

Αν και δεν είμαστε σίγουροι ποιος το είπε, ένα από τα αγαπημένα μας αποσπάσματα όλων των εποχών είναι: «Όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα, τόσο περισσότερο μένουν τα ίδια«.


Πάρτε για παράδειγμα τους έφηβους και την τεχνολογία. Τα social media έχουν αλλάξει εντελώς το παιχνίδι ως προς το πως οι έφηβοι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στις μέρες μας, αλλά είναι όλα μέρος της ίδιας αναζήτησης να φανούνε «cool», που όλοι μας περάσαμε ως παιδιά. Δείχναμε το νέα μας πάνινα παπούτσια στην παιδική χαρά, ενώ τα παιδιά σήμερα το κάνουν στο Instagram.

Ένα πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ωστόσο, είναι η μυστηριώδης ικανότητα της μητέρας μας να είναι «ενοχλητική» για τα έφηβα βλαστάρια της. Οι γονείς είναι η επιτομή του «ξενερώματος» σε εκείνη την ηλικία, αλλά πρέπει να τους «ανεχτείτε» δεδομένου ότι έχουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τις πιστωτικές κάρτες.
Αυτές οι απογοητευμένες μαμάδες όμως, αποφάσισαν ότι εφόσον πληρώνουν που πληρώνουν το ίντερνετ, το hardware κλπ κλπ για να ανεβάζετε εσείς τις selfie σας, έχουν κάθε δικαίωμα να κλέψουν λίγη από τη δόξα σας! Έτσι γεννήθηκε το #PhotoMombing, όπου μαμάδες κάνουν photobomb στις φωτογραφίες των παιδιών τους και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error:

Εεεεεπ! Που πας να φύγεις; Αυτά τα είδες;;;;

(αν όχι εσύ χάνεις...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαγείρεψε με τον Έκτορα Μποτρίνι!

 
ΔΩΡΕΑΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!