ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / «Άρχισα να τρέμω από φόβο»! Γιατί αυτή η γυναίκα έπαθε σοκ, όταν είδε αυτή τη φωτογραφία

«Άρχισα να τρέμω από φόβο»! Γιατί αυτή η γυναίκα έπαθε σοκ, όταν είδε αυτή τη φωτογραφία

«Αυτός ο άνδρας που βλέπετε…

στο πακέτο με τα τσιγάρα είναι ο πατέρας μου…»! Αυτό αποκαλύπτει σε Τοπικό Μέσο Ενημέρωσης του Τορίνο η 48χρονη Raffaele Leone.

Τουλάχιστον τρία πρόσωπο στο εξωτερικό κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους μίλησαν δημόσια αποκαλύπτοντας πως φωτογραφίες που πρωταγωνιστούσαν στα πακέτα τσιγάρων ήταν φωτογραφίες συγγενικών τους προσώπων που είχαν «φύγει» από τη ζωή. Και το χειρότερο από όλα; Κανείς δεν τους ενημέρωσε.

«ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΦΟΒΟ»! Γιατί αυτή η γυναίκα έπαθε σοκ, όταν είδε αυτή τη φωτογραφία
Η γυναίκα μάλιστα αποκαλύπτει πως κάτω από τη φωτογραφία του πατέρα της αναγραφόταν η πρόταση με μαύρα μάλιστα γράμματα: «Προσοχή, το κάπνισμα σκοτώνει». Ενώ λίγο αργότερα με φωνή τρεμάμενη (σύμφωνα με πληροφορίες που δίνουν τα Ξένα Μέσα Ενημέρωσης) συμπλήρωσε: « Όταν είδα τη φωτογραφία, έπαθα σοκ! Άρχισα να τρέμω από φόβο! Ήταν η φωτογραφία του πατέρα μου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών από μια σπάνια ασθένεια. Στην αρχή πίστεψα πως έκανα κάποιο λάθος. Κοιτάζοντας την όμως καλύτερα είδα πως η φωτογραφία ανήκε στον ίδιο. Άλλωστε μια παρόμοια φωτογραφία είχα κι εγώ».

Το θέμα πλέον, σύμφωνα με την Raffaele έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares

↟↟↟ Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας!!!

error: